A e ka ndërruar fenë Vesa Luma?Vesa Luma është martuar me Big Basten, reperin nga Tirana, me të cilin ka edhe një djalë, që po rritet me kujdesin dhe dashurinë më të madhe, mes Shqipërisë e Kosovës, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtarja Vesa Luma, që është prishtinase, ka qenë prej vitesh e adaptuar me jetën në kryeqytetin e Shqipërisë, pasi atje ka pasur disa eksperienca televizive dhe një publik që e ka mirëpritur përherë.

Vesa, i përket besimit islam, ndërkaq bashkëshorti i saj, gjykuar nga kryqi që e ka vënë në qafë, duket se është i besimit katolik, shkruan “Kosovarja”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here