A e ka lënë vërtet Meda muzikën?U përfol shumë që këngëtari i njohur dhe mjaftë i dashur për publikun, Meda ka lënë muzikën.

Kjo është plotësisht e pavërtetë.

Burime të afërta më këngëtarin kanë thënë se këngëtari Meda nuk e ka lënë muzikën.

‘’Jo, nuk është e vërtët që Meda e ka lënë muzikën , madje ai është shumë i angazhuar në muzikë, Pas dy ditësh do të mbajë koncerte në ‘Rinora4’ në Zvicër” është shprehur një burim i afërt më këngëtarin për Teleskopin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here