tonka1Ajo quhet Tonka dhe me profesion është gjykatëse.

Kjo zonjë e cila ka ushtruar detyrën e kryetares së Gjykatës së Apelit, është nëna e reperit të njohur Lumi B, shkruan Magazina.al

Po ashtu edhe babai i Lumit është fytyre e njohur për publikun, bëhet fjalë për profesorin universitar Anton Berishaj, i cili para dy viteve ka qenë u.d i rektorit në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”.

tonka

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here