A e dini çfarë kanë të përbashkët Isa Mustafa dhe Naim Abazi?Nëse mendoni se mes kryeministrit Isa Mustafa dhe këngëtarit e moderatorit Naim Abazi ka diçka të përbashkët sa i përket pamjes, e keni gabim.

Ata edhe mund të kenë diçka të ngjashme në fizikun e tyre, por ajo çfarë në të vërtet kanë të përbashkët kryeministri Mustafa dhe moderatori Abazi është vendlindja, shkruan Magazina.al

Të dy kanë lindur në fshatin Prapashticë të Komunës së Prishtinës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here