A e din se Ganimete Musliu, është menaxherja e Leonora Jakupit?Këngëtarja e njohur Leonora Jakupi ka arritur suksese të mëdha, por të gjithë këto duket se nuk i arriti krejtësisht me forcat e saj.

Ajo e ka edhe dikë prapa vetes, duket se ka një ‘menaxhere’ të fortë, e cila po e mbështet vazhdimisht. Bëhet fjalë për deputeten e PDK-së, Ganimete Musliun, e cila duket se e mbështet në çdo hap këngëtaren e njohur.

Leonora e Ganimetja shihen çdo herë bashkë, ato mbase mund të jenë mikesha të mira, por Leonora është çdo herë pjesë e fushatave të organizuara për PDK-në, po ashtu çdo herë pjesë e organizimeve qe benë deputetja Ganimete Musliu. Përveç kësaj, ‘menaxherja’ dhe Leonora duket se edhe gardërobën e kanë të përbashkët.

ganja

Deputetja është parë me një triko të këngëtares Leonora Jakupi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here