A abortoi Afrona Dika ?Blero prej kohësh ka kaluar në stadin e lojës me publikun. Një strategji e kopjuar perfekt nga yjet botëror, të cilët për të qëndruar në fokus të medies dhe publikut shkojnë larg, shkruan “Kosovarja”

Blero e përdori fejesën e parë, martesën me Teuten dhe së fundi edhe Afronen, me të cilën u tha që u nda.

A është ndarë realisht apo edhe ky është skenar i shkruar nga autori me përvojë në këtë fushë. Për lajm, u tha edhe se Afrona është shtatzëne, më pas se u ndan, u bashkuan, u…

Kush e çka e ka radhën tani?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here