Simon Cowell do të paguhet 75 milionë dollarë për punën e tij në X-Factor të versionit amerikan.

Raportohet se Cowell do të marrë 75 milion dollarë për çdo sezon në program, duke përfshirë edhe pagesën e tij si producent, që e tejkalon shumën që do të marrin koleget e tij gjyqtare në shou, Nicole Scherzinger dhe Paula Abdul, të cilat do të marrin 1.5 milion dollarë dhe 2.5 milion dollarë respektivisht.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here