Bashkëshortja e Dr.Florit ka kujtuar përmes një foto 4-vjetorin e ndarjes së tij nga jeta.

Në këtë foto ai shfaqet me fëmijët e tij, Kaltrinën dhe Danielin. “Sot, 4 vjet pa babin! #Dashuria Babit do Jet gjthmon me Ne,”-shkruan Blerina, bashkëshortja e tij në rrjete sociale.  Dr.Flori humbi jetën 4 vite më parë si pasojë e overdozës nga droga.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here