Rexhep Ismaili është babai i Adelinës, Emës e Zanfinës. Yjet e muzikës shqiptare janë rritur pa të atin, pasi prindërit e tyre ishin divorcuar kur ato ishin të vogla, shkruan “Kosovarja”.

Rexhepi, ndryshe nga e ndjera, ish-gruaja e tij Mona, nuk ka qenë asnjëherë i njohur. Ai ka jetuar larg të bijave dhe vëmendjes mediatike.

Rexhep Ismaili, një burrë zotëri, edhe më tej e jeton i qetë jetën e tij në krahët e bashkëshortes së dytë.

Ja çifti në fjalë…

7

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here