Këngëtarja e famshme amerikane ka marrë ofertë të pabesueshme nga Sajmon Kovell. Është e njohur që ai kërkon përbërje të re, për gjykimin e emisionit X-Factor ndërsa sipas shkrimeve të mediumeve amerikane, për këtë punë konkurron edhe Beyonce.

Këngëtares për këtë punë i janë ofruar 500 milion dollarë të pabesueshme ndërsa këto të holla ajo do t’i fitoj përderisa nënshkruan kontratë për 5 sezonet e ardhshme të këtij emisioni shumë të njohur.

Paga vjetore për këngëtaren do të jetë 100 milion dollarë ndërsa Kovell është i gatshëm t[ ndaj aq para që të mund emisioni X-Factor ta tejkaloj emisionin konkurrent “American Idol”.

Edhe pse si anëtare e jurisë është përmendur dhe Maraja Keri por gjithsesi Kovell preferon më shumë ta shohë Beyonce në këtë vend.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here