Gjashte minuta por shume te nxehte te Marilyn Monroe-s, ne ate kohe 20 vjecare dhe e panjohur.

Filmi i shkurter daton vitin 1946 dhe eshte ne emer te Norma Jean Baker, e cila me vone do te mbiquhej Marilyn Monroe. Mashkulli qe ndodhet me te mbetet i panjohur.

Deri tani filmi pornografik ka qene prone e nje spanjoli me emer Mikel Barsa, i cili ka vendosur qe ne daten 7 gusht ta nxjerre ne ankand, dhe cmimi baze do te jete 500 mije dollare.

Filmi eshte i shoqeruar edhe me nje shenim nga Instituti kinematografik amerikan, ne te cilen thuhet ” Nese nuk eshte Marilyn, atehere eshte motra e saj binjake”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here