50 Cent bankrotonReperi i famshëm 50 Cent, ka paraqitur kërkesën e tij për falimentim të hënën përpara gjykatës.Në dokumentet e deponuara pranë Gjykatës për Falimentim në Hartford, Curtis James Jackson ka thënë se ka mbi 10 milionë dollarë borxhe, transmeton Indeksonline.

Ndërkaq, avokati i tij ka qenë i paarritshëm për media, dhe nuk ka mundur të mirret ndonjë koment nga ai.

Kërkesa vjen vetëm pak ditë më pas kur një gjykatë urdhëroi reperin të paguajë mbi 5 milionë dollarë ndaj një gruaje që e paditi për një incizim pornografik.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here