6Një instrument…

Ndërkohë që po bënim rregjistrimin e albumit tim të ri provova t’i bija violincelit. Kishte një tingull shumë frymëzues dhe të plotë. Gati sa s’më bëri të qaj.  Është instrument shumë emocionues.

Sporti preferuar…

Më pelqen Hockey dhe shkoj shpesh të shikoj ndeshje. Por në fund të ndeshjes më zë stresi, kur lojtarët fillojnë të zihen dhe unë them me vete: “Të lutem bëj që askush të mos lëndohet.”

Shpikja më e mirë për ty…

Jam paksa qorre, kështu që lentet e kontaktit më kanë ndryshuar jetën,7. I kam përdorur lentet që kur isha në vit të parë në gjimnaz dhe vazhdoj t’i mbaj.

Ushqimi i preferuar

Më pëlqejnë Haribot. Kanë shije shumë të mirë dhe më bëjnë të ndihem sikur jam 7 vjeçe përsëri.

Çfarë e bën të mahnitet…

Algat e detit në oqean. Nëse i shkel, fillon menjëherë të mendosh se janë qënie të gjalla dhe largohesh. Por ato janë kaq të rreshqitshme dhe të bukura njëkohësisht.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here