Ky transgjinor ka shpenzuar 300 mijë dollarë në operacione të shumta, për t’u kthyer nga mashkull në femër.

Pasi ndërroi seks, shpenzoi edhe për të patur një gjoks të madh dhe sa më shumë tipare femërore.

Por jo çdo gjë shkoi siç pritej për të.

Kelly Star nga Perth, Australi, nuk po mundet të gjejë dashurinë e vërtetë.

46-vjeçarja thotë se “meshkuj kërkojnë vetëm seks, asgjë më shumë”.4 5 6

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here