Sigurisht që nuk është e vërtetë, pasi Elita 5 mbetet ndër idhujt e publikut shqiptarë dhe vetë atyre.

Soni Malaj, Çiljeta Xhilaga dhe Elvana Gjata janë parë shpesh në koncerte të përbashkëta me ta dhe kjo shuan çdo dyshim për rivalitet. Përkundrazi, nga fotoja që shohim, bindemi se ata janë miq të mirë, aq sa nuk u mungojnë shakatë me njëri tjetrin.

Ndërkohë që Soni duket sikur do të qëllojë një prej pjesëtarëve të grupit Elita 5; Çili dhe Elvana pozojnë me dy gishta, duke shprehur hapur dhe preferencat e tyre politike. Në fakt, sikurse shihet, fotoja është shkëputur nga një koncert i Partisë Demokratike ku sikundër ndodh shpesh artistët mblidhen bashkë

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here