2Po2: “Serbia po arrin të përçajë Kosovën me Shqipërinë!”2Po2 jo vetëm po shijon suksesin e këngës “Lejla”, por është duke ndjekur me kuriozitet të veçantë edhe aktualitetin politik në Kosovë dhe Shqipëri.

Mbrëmjen e sotme në “Klan Kosova” ka qenë i ftuar kryeministri Edi Rama dhe 2Po2 ka vendosur të thotë të tijën nisur nga kjo intervistë nëpërmjet një postimi në Instagram.

Ai ka thënë se e vetmja gjë që po kupton nga emisioni “Zona e debatit”, ku i ftuar është Edi Rama, është fakti se Serbia po arrin të përçajë Kosovën me Shqipërinë.

Ndërkohë, pas këtyre fjalëve, 2Po2 ka bërë disa “smilies” për të treguar se në fakt ky ka qenë një konstatim sa me ironi, aq edhe me humor.

2Po2: “Serbia po arrin të përçajë Kosovën me Shqipërinë!”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here