2po2 dhe Ermali vin me një bashkëpunimËshtë lansuar bashkëpunimi ndërmjet 2po2 dhe Ermal Fejzullahut që mban titullin “Palaço”.

Mixey dhe Authentic Entertainment qëndrojnë prapa këtij projekti, të cilit ia kanë bërë muzikën.

Vet reperi e ka shkruan tekstin, ndërsa Ermali është i njohur për bashkëpunime të suksesshme.

Ana vizuale i është besuar Max Production. /Telegrafi /

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here