​Një vajzë në Amerikë vendos që ditëlindjen e saj të 21-të ta festojë së bashku me shoqet në klub striptizi. Vajzat të kuruara deri në detaje dhe shumë joshëse, nuk kanë rezistuar deri në fund, pasi alkooli i çoi deri në degradim.

Chloe Ferry bashkë me shoqet e saj kanë bërë shumë bujë, pasi kanë dalë nga ky klub i natës. Ato janë fotografuar në mes të rrugës në skena skandaloze dhe të papërgjegjshme për veprimet e tyre.

Fotografitë e tyre janë shpërndarë në të gjitha rrjetet sociale dhe të gjithë e gjykojnë “rrëshqitjen” e vajzave në këtë natë ditëlindjeje.

3 4 5 6 7 8

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here