Është hapur në muzeun Design në Londër ekspozita dedikuar 20 vjetëve të këpucëve të famshme, Christian Louboutin, i cili njihet dhe si mjeshtri i këpucëve me shollë të kuq.

Përvecse mori pjesë në këtë ekspozitë, “mjeshtri” francez vazhdon cëshjen kundër Yves Saint Laurent, për të mbrojtur këpucët me shollë të kuq.

“Në nuk jemi duke u përpjekur të monopolizojmë ngjyrën e kuqe, por duke mbrojtur pronën e një ngjyrë të veçantë në një vend të veçantë të këpucëve”- vazhdoi Louboutin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here