2 Ton me këngë të reStudio ‘Massive Production’ po e sjell edhe një tjetër hit. Bëhet fjalë për këngën e re të reperit 2Ton e cila do të dal shumë shpejtë.

Djemtë e talentuar të kësaj studioje Nurteeli dhe Graniti kanë realizuar këtë këngë me një përkushtim mjaft të madh.

Kjo nuk është hera e parë që 2Toni punon me këtë studio. Ai edhe këngën ‘24H’ e ka punuar me Massive Production, këngë kjo që pati sukses të madh.

Detaje të tjera nuk janë të ditura ende por natyrisht se do t’iu njoftojmë më kohë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here