Zanfina Ismaili ka njoftuar se është në studio duke regjistruar këngën e saj të re për stinën e verës.

Ajo titullohet “2 Minuta” dhe është krijuar nga Shkumbin Nebihu dhe Avni Qaili.

Sipas bukuroshes kosovare, kënga do të jetë me melodi 100% shqip. Duke pasur parasysh se kënga e fundit që përfshinte disa minuta u kthye në një prej hiteve më të mira shqiptare, po na duket si shenjë e mirë ky titull.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here