Pas kritikave që mori nëpër media të ndryshme se Dafina Zeqiri ka kopjuar këngëtaren Beyonce në këngën “Dangerously in love”, burime pranë këngëtares kanë thënë se ajo e ka realizuar këtë këngë kur ishte 16 vjeç.

Tani Daffy është 21 vjeç dhe e kishte gjetur momentin që ta nxjerrë atë nga sirtari. 

Sipas këtij burimi, imitimet janë të rastit, edhe pse Beyonce ka një këngë me titull të njëjtë. Ndryshe, Daffy është kritikuar edhe për atë se kënga ka elemente greke.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here