12 vjeçari nga Prizreni që po i përlot të gjithë me këngën e tij Brahim Osmanaj është një djalosh 12 vjeçar nga Prizreni, dhe sapo ka filluar karrierën e tij muzikore duke ardhur me këngën “Luftëtarët e Lirisë” e cila pritet të arrijë shumë klikime duke pasur parasysh tematikën e kësaj kënge.

Kjo këngë i është kushtuar gjyshit të tij Mursel Osmanaj ish-Komandant i Ushtrisë Qlirimtare të Kosovës, dhe xhaxhait të tij Brahim Osmanaj dëshmorë i rënë në luftën qlirimtare kundër okupatorit Serb.

Për të parë dhe dëgjuar debutimin e Brahimn Osmanajt në skenën muzikore shikoni videon.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here