10 filma të Hollivudit më të mirëDitët e fundit, revista amerikane “Entertainment Weekly” zgjodhi 10 filmat më të mirë të dhjetëvjeçarit të parë të shekullit të 21-të, duke përfshirë filmin e regjisorit kinez “Tribuna”, si dhe filmin “Zoti i Unazave” .

Filmi “Pothuajse i famshëm” (Almost Famous), i vitit 2000 Çdo film i regjisorit Cameron Crowe është lidhur me elementet romantike e me muzikën “rock”.

Ky film përshkruan historinë e një adhuruese 15-vjeçare të muzikës “”rock”, të luajtur nga aktorja Kate Hudson.

Gjatë takimit me një grup muzikor ajo sheh nga afër përpjekjet dhe paqartësitë e brezit të ri dhe kupton më në fund të vërtetat e familjes dhe të jetës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here