Të gjitha janë pjesë e showbizit dhe mediave shqiptare dhe janë secila më e përfolur se tjetra.

Personazhet publike femra i kushtojnë shumë rëndësi pamjes së tyre të jashtme. Femrat shqiptare që janë pjesë e medias duhet patjeter të duken bukur në paraqitjet e tyre.

Linjat e tyre mundohen ti mbajnë sa më afër perfeksionit.

Disa nga to madje kanë intervenuar për ta zmadhuar gjoksin, e disa për ta zvogëluar.

Më poshtë mund të shihni 10 nga shumë personazhet publike me gjoksin më sexy, radhitja është e rastësishme. /Telegrafi/


1 2 3 4 5 6 7 8 9

0

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here