Marrëdhënien e saj të dashurisë, këngëtarja Ingrid Gjoni e mbajti mjaft kohë të fshehtë.

Por që kur u zbulua para pak muajsh nga “Bluetooth”, Ingridi nuk ka më ndër mend të jetë hermetike.

E shoqëruar nga i dashuri i saj, ajo është shfaqur edhe në ditëlindjen e mikeshës së saj të ngushtë Çiljetës, e madje nuk është vënë aspak në siklet as nga shikimet e kureshtarëve, dhe as nga blici i aparatit që fokusonte çiftin!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here