Në dy vitet e fundit nga filmat dhe shfaqjet e dedikuara për vampirët kanë gjeneruar të ardhura për 7 miliardë dollarë. Lajmin e ka bërë të ditur Hollywood Reporter.

Filmat kanë kontribuar me 3 miliardë. Ndërkohë që vetëm balada “Twilight” ka sjellë 1,76 miliardë nga shitja e biletave.

Nga librat janë fituar 1.6 miliardë, ndërsa nga shitja e telefilmave dhe DVD-ve 1.2 miliardë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here