Këngëtari i mirënjohur nga Shqipëria, kohëve të fundit ka qenë shumë i zënë me projekte të reja muzikore.

Ai si projekt të fundit ka bërë realizimin e videoklipit të këngës “Mirë se vjen në shpirtin tim”.

Kjo këngë është pjesë e albumit më të rijë të Albanit dhe ka temë shumë interesante. Flet për ëndrrat e njerëzve, për pritjet me të cilat ballafaqohemi në jetë dhe për njerëzit që shpresën nuk e humbin asnjëherë në jetë.

Këngë kjo e mrekullueshme dhe padyshim që do të jetë e pëlqyer shumë nga fansat e Albanit në Shqipëri, Kosovë por edhe në Maqedoni.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here