Filmi i Ferzan Ozpetek, “Mina të munguara” ka fituar cmimin special në Festivalin e Filmit Tribeca, të themeluar nga aktori Robert De Niro.

“Urojme Ozpetekl që na bëri të qeshim, të qajmë dhe na coi drejt Italisë jugore”, shkrihet në komentin e anëtarëve të jurisë. Ndërkohë, regjisori është shfaqur shumë i lumtur pas dorëzimit të cmimit. “Erdhëm me shumë dyshime dhe cmimin nuk e prisnim në asnjë mënyrë”, shprehet regjisori.

Ndërkohë, filmi do fillojë të transmetohet në mbarë kinematë amerikane dhe më pas do udhëtojë drejt Europës ku premierën do ta ketë në Gjermani.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here