Nominimet “Grammy” edhe një herë do të zbulohen në një kohë të kryeministrit, në kohën më të përshtatshme, atëherë kur shikueshmëria e kanalit televiziv është më e larta.

Kjo është bërë e mundur pas kërkesave të kompanisë që organizon ceremoninë, e cila nuk është ndarë e kënaqur me shikueshmërinë e dy viteve të kaluara të cilat kishin qenë më të dobëta në historinë e “Grammyit”.

Ndërkohë që ora në të cilën do të shfaqet kjo ngjarje do të jetë 22:00 në kanalin televiziv CBS.

Organizatorët kanë premtuar se do të jetë një natë e gjatë dhe e pasur me këngëtarë dhe artistë më të mëdhenj të kohës.

Ndërsa shumë kanale televizive kanë qenë në luftë që të kenë në transmetim këtë organizim, mirëpo CBS-ja ka qenë i vetmi kanal që ka siguruar kohën më reale të transmetimit. “Grammy” do të transmetohet live më 13 shkurt në CBS nga Los Angeles.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here