Freida Pinto e ka lavdëruar filmin e ri fantastik në të cilin ajo luan.

Aktorja e “Slumdog Millionaire” ka thënë se përvoja shpirtërore që ka marrë në këtë film, duke luajtur perëdenshën greke Phaedra në filmin Immortals, ishte magjike.

“Skena ime e preferuar është kur i lutem priftit tim para një korridori me ujë”, shpjegon Freida. “Ka diçka në atë moment që të bën të ndihesh ndryshe dhe në mënyrë magjike”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here