​Angelina Jolie i bartë vetë valixhetAngelina Jolie mund të jetë ylli më i madh në botë, por ajo nuk e bënë atë një diva. 40 vjeçarja duket e lumtur ndërkohë që bartë valixhet së bashku me katër fëmijët e saj më të mëdhenj në aeroportin LAX, të martën.

Fëmijët që ajo ishte e shoqëruar ishin Maddox 14, Zahara 10 dhe me nëntë vjeçarin Shiloh, fëmijët e saj i kishin çantat e tyre të vendosura gjithashtu . Brad Pitt dhe bineqët e tyre nuk u panë askund.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here