Gjithnjë e më shpesh dalin në pah tekat e pasanikëve apo personazheve të famshëm. Mes tyre spikat Paris Hilton, e cila nuk i kursen vetes asgjë nga luksi i shfrenuar.

Së fundmi ajo ka birësuar qenushin e llojit Tinkerbell, i cili kushton 8000 dollarë ose rreth 7200 euro.

Paris kërkoi ndihmë në Insragram për të gjetur emrin e qenushit të saj, duke qenë ën dilemë mes emrave “Diamond Baby dhe LoveBug”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here