Këtë verë kemi parë shumë ndryshime dhe transformime tek personazhet e njohur të ekranit, sidomos tek...
“Asnjë muzikant zviceran kohët e fundit nuk ka aq shumë për të folur si Loredana (23)....
Lady Gaga duhet e mahnitshme në një veshje prej lëkure të zezë në West Hollywood, shkruan...
Angeline Jolie dhe vajza e saj 11 vjeçare, Vivienne Jolie-Pitt, nuk duken vetëm të njëjta –...
Fiona Gllavica menjëherë pas dasmës e ka marrë vendimin që i habiti të gjithë.