Prej pak kohësh festoi 38- vjetorin e lindjes dhe Kourtney Kardashian, nënë e tre fëmijëve, motra e madhe e Kim Kardashian nuk rresht...
Duka dhe Dusheka e Cambridghe arriti sot në ishujt Solomon. Pasi kaluan dy ditën e fundit në ishullin Borneo, William dhe Kate nuk kishin...
Halle Berry dhe Olivier Martinez po shkojnë drejt divorcit. Aktorët, të cilët kanë së bashku një djalë, po ndahen pas një marrëdhënieje 2-vjeçare. Në...
Këngëtarja serbe Natasha Shavia ka deklaruar se me të gjithë meshkujt që ka bërë marrëdhënie seksuale ka videot përkatëse dhe këto video i...
Një stil i ngjashëm ishte shumë popullor gjatë të 40-tave dhe 50-tave të shekullit të kaluar, dhe ishte praktikuar kryesisht nga e famshmja...
Para se të shkojë në xhungël, për t’u bërë pjesë e “I’m A Celebrity”, është koha që Vicky Pattinson të shijojë plazhet e...