VIP Shqiptar

U2 në Tiranë?

U2Legjendarët e muzikës botërore, U2 mund të vizitojnë Tiranën këtë verë.
Lajmi nuk është ende i konfirmuar, por sipas “Albaniac”, dikush në kryeqytet për përpiqet të sjellë U2 për të mbajtur një koncert në muajin gusht në Tiranë.

Mësohet gjithashtu se U2 nuk janë në turne momentalisht, dhe së shpejti pritet të publikojnë datat e turneut të tyre evropian, ku shpresohet që në agjendën e tyre të jetë edhe Shqipëria.

Komentoni këtë artikull

FAQE TE ZGJEDHURA

MARKETING

Copyright 2009 Thashetheme.