Kënga e “See You Again” e Wiz Khalifas dhe Charlie Puthit, e cila i dedikohet aktorit të ndjerë Paul Walker, ka shpërthyer në...
Britney Spears edhe njëherë edhe zyrtarisht është në krye. Albumi i fundit i Britneyt, “Femme Fatale” ka arritur të debutojë fuqishëm në pozitën...
Rokerët legjendarë të grupit “Deep Purple” do të lansojnë momentet më të bukura nga koncertet e tyre më të preferuara në një album...
Në përfundim të vitit 2009 janë shpallur 10 filmat më të mirë dhe 10 këngët më të mira për 10-vjeçarin e fundit, në...
Koreanojugorët kanë kryer më shumë ndërhyrje plastike se çdo komb tjetër. Një në çdo 77 banorë i është nënshtruar një ndërhyrje kirurgjikale gjatë...
Prishtinë - E “lëshoi” Adelinën sepse nuk ishte virgjëreshë ...  Ylli i kombëtares shqiptare duket “patriot” edhe në raste të tjera. Ai ngjyrën...