VIP Shqiptar

Rita Ora konfirmon lidhjen me Calvin Harris

roProducenti muzikor Skocez dhe këngëtarja me origjinë Kosovare janë fotografuar dorë për dore me njëri –tjetërin.

Rita Ora,ka konfirmuar mardhënien e saj me DJ Calvin Harris,duke dalë në publik bashkë,teksa kanë marrë pjesë në një festë të grupit “Draft Punk”

Producenti muzikor Skocez dhe këngëtarja me origjinë Kosovare kanë mbërritur bashkë në klubin “The Shard” në Londër. Çifti ka qënë i shoqëruar me policë deri në hyrjen e tyre ne klub.

Komentoni këtë artikull

FAQE TE ZGJEDHURA

MARKETING

Copyright 2009 Thashetheme.