VIP Shqiptar

Pitt përkujton Bob Marley

Aktori Hollywood-ian, Brad Pitt ka përkujtuar legjendën e muzikës rege Bob Marley. Ylli 48 vjeçar ka postuar një foto me flokët dread dhe ngjasonte shumë me Marley.

Fotoja e tij ngjasonte shumë me atë të yllit të filmit të viteve 1930.

Brad, i cili ka 6 fëmijë me Angelina Jolie, tha se për të marrë pjesë në një filmi, storia e tij duhet të jetë shumë e vlefshme sa për ta lënë familjen. “Ata janë gjithçka për mua. Familja vie e para. Unë gjithashtu nuk dua ti turpëroj ata”, tha ai.

Komentoni këtë artikull

FAQE TE ZGJEDHURA

MARKETING

Copyright 2009 Thashetheme.