VIP Shqiptar

Për kë ka mall Argjentina Ramosaj

Ca pika shiu ranë mbi qelq…”,- është kjo dixhitura e kësaj fotoje të bukur të këngëtares Argjentina Ramosaj. Bukuroshja kosovare ka postuar në Facebook një fotografi, ku duket mjaft e menduar dhe e malluar për dikë. Për kë ketë mall Argjentina, për ndonjë familjarë apo për ish të dashurin e saj.Ajo që dime me siguri është që ka dal shumë bukur.

 

 

Komentoni këtë artikull

FAQE TE ZGJEDHURA

MARKETING

Copyright 2009 Thashetheme.