Një vit më parë askush nuk kishte shkuar për “The Krankies” apo N’Dubz. Por tani por tani kopukët kanë marrë emër në tërë...
Këngëtarja Shqiptare, e cila njihet për zërin e saj të bukur dhe stilin e muzikës, ka shtyrë koncertet e saj për fundvit, për...
Disa fotografi të filmit të ri "Sherlock Holmes", ku morën pjesë edhe regjisori Guy Ritchie dhe aktorët kryesorë Robert Downey Jr. dhe Jude...
I fejuari e shoqeron Linden ne cdo koh sepse  janë në të njëjtin profesion. Por në Festivalin e Këngës në Radio-Televizionin Publik Shqiptar,...
Jamie Oliver është fitues i çmimit prestigjioz që u jepet individëve të jashtëzakonshëm, në mesin e të cilëve është edhe ish-presidenti amerikan Bill...