Kjo është një prej thashethemeve më të tmerrshme për Angelina Jolie: Aktorja ka bërë seks me Lady GaGa. Sipas Ian Halperin, autorit të librit...
E pashpresë, e vetmuar dhe vetëm disa vite larg nga menopauza, Jennifer Aniston i ka kërkuar Gerard Butler të jetojë me të, bëjnë...
Noisy ka nisur edhe një kërcënim të ri. Pas thashethemeve se ai ka pasur një përleshje me anëtarët e “Tingullit 3Nt”, Noisy kësaj...
Kënga fituese e festivalit “Kënga Magjike 2009”, “Rruga e zemrës”, e cila me shumë mjeshtri u interpretua nga dy këngëtaret Eliza Hoxha dhe...
Leonora Jakupi, sapo është kthyer nga Mavrova (Maqedoni), në të cilin vend ka kryer pushimet dimërore, bashkërisht me familjen e saj. Pas lansimit...