Gjatë muajit të fundit gjithë shtypi rozë është foku-suar jo më tek aktiviteti i tij artistik, por tek historia e tij e dashurisë....
Genta Ismajli është adhuruese e Mbretit të Popit, kete e pohon më së miri këngëtarja duke i bere nje viziti yllit të muzikës...
Sipas një sondazhi i cili eshte realizuar në internet nxjerr një fitues dhe ai është Ardian Gaxha për nivelin e lartë të inteligjencës....
Për momentin është një ndër këngëtaret më të suksesshme në Kosovë. Po punon fort për të krijuar klipe të mira dhe muzikë ritmike,...
Berkani është një ndër artistët që frekuenton rregullisht jetën e natës, prandaj edhe shpesh abuzon me alkoolin. Në foton që po publikojmë...