Jessica Biel dhe Emile Hirsch kanë filluar udhëtimin e tyre për t’u ngjitur në malin Kilimanxharo. Të dy, së bashku me Lupe Fiasco, Elizabeth...
Aktorja Emily Blunt ka zbuluar se sekreti para pamjes së saj të lakmueshme është vallëzimi. Bukuroshja britanike ka marrë kurse të vallëzimit për t’u...
Njëri prej DJ më të përfolur komercial në botë, DJ Tiesto duket se po i kthehet edhe një herë Shqipërisë. Tiesto kishte përformuar...
Mberrijne fotot e para te mbretereshes se Pop-it nga Barbados, e cila duket se ka gjetur dashurine e vertete. Rihanna eshte pare ne Meksike...
Veshje që janë bartur dhe ruajtur me shekuj te shqiptarët, të cilat sot përbëjnë trashëgiminë kulturore, janë pasqyruar në afro dyqind faqe të...