Rinia me të madhe është duke ndarë kohë dhe hapësirë për hip hop. Dëshmitarë janë klubet e natës që rrinë të stërmbushura gati...
Nuk dime nese e ka bere qellimisht, por Mo'nique, aktorja amerikane e nderuar me cmimin Golden Globe, si interpretuesja me e mire femer,jo...
Agnesa Vuthaj planifikon të adoptojë një fëmijë nga Haiti, i goditur nga tërmeti katastrofal. E tronditur nga katastrofa që ka goditur shtetin karibian,...
Sapo ulemi, ajo porosit çaj. Ishte ngjirur dhe zëri tingëllon vrazhdë, por kjo nuk të bie në sy për shkak të ëmbëlsisë që...
Modelet zakonisht reklamojnë luftën kundër duhanit me pretekstin se i dëmton lëkurën, por duket se kjo formulë nuk vlen për bukuroshen Zana Krasniqi....