Stallone është krenuar pasi që pritet që të merr çmim në Festivalin e Filmit në Venecia. Por, ky ka qënë më shumë se kënaqësi...
Lily  është e njohur si këngëtarja që dy herë është zënë me drogë në klube nate. Por, tani 24 vjeçaarja thotë se...
Duket se nuk janë vetëm këngëtarët dhe këngëtaret kosovarë që këndojnë nëpër dasma të ndryshme. Nuk është Xeni, as Afrim Muçiqi, është edhe...
Këngëtarja Pixie Lott ishte shumë e turpshme kur ishte e vogël. Nëna e saj Beverley ka treguar se deri në moshën 6 vjeçare Pixie...
Modelja glamuroze Naomi Campbell udhëton nëpër botë për të punuar në profesionin e saj. Ajo gjithmonë ka qenë shumë e kërkuar kudo, por...