Kengetarja Nelly Furtado ndihet e lodhur nga jeta si personazh i njohur publik. Kengetarja e “Maneater” pranon se fillimisht e ka pasur te...
Modele, dhe së fund mi këngëtare, Afërdita Dreshaj rrëfen të gjitha detajet që fshihen në dhomën e gjumit, kur ndodhet në shtrat më...
Britney Spears dhe Kevin Federline, do të ndajnë në mënyrë të barabartë kohën për t’u kujdesur për fëmijët e tyre deri në vitin...
Ende qëndron, në subkoshiencën e njerëzve, në vendin e parë. Askush s’e ka zëvendësuar. Por, çfarë të jetë? Cila mund të qëndrojë si...
Një verë e ngjeshur me aktivitete. Kështu mund të thuhet për stinën e nxehtë që sapo kaloi të Merita Halilit, këngëtares popullore tejet...