Përcjellësja e dytë e Miss Univers 2009, Marigona Dragusha, do të kthehet sot në orën 19:00 në Kosovë. Lajmi është bërë i ditur...
As shiu nuk mund t`i mbajë larg fansat e Michael Jackson nga një festë në Nju Jork, për të festuar atë që do...
Robbie Williams është emëruar 'superylli më i madh i muzikës i të gjitha kohërave' nga një sondazh i realizuar nga MTV. Këngëtari i...
S'ka dyshim, Carla Bruni definitivisht është zonja e parë më e bukur në botë- janë rezulatet e e hulumtimit të...
Aktorja Jennifer Aniston kujdeset vazhdimisht për linjën e saj, dhe jo shumë rrallë i nënshtrohet dietave të ndryshme në mënyrë që të lirohet...