U prezantua ne Durres projekti per organizimin ne javen e fundit te ketij muaji, i Festivalit Veror Nderkombetar te Filmit, Durres 2009. Edicioni i...
Nje foto e pabotuar me pare e ish pjestarit te Beatles, Paul Mc Cartney ne shkollen fillore, do te dale ne ankand ne...
Trupi i pajete i Michael Jackson do te varroset ne diten 51 vjetorit te lindjes se tij, ne 29 gusht. Lajmin e ben te...
Përfundon dashuria e madhe në mes modeles Sara Leshi, njëherazi edhe Miss Maqedonia 2004, dhe futbollistit maqedonas Veliçe Shumulikovski. Për më shumë informacione,...
Filmi "Did you hear about the Morgans?" qe pritet te dale pas pak ditesh ne kinemate europiane, mund te jete i fundit per...