Martesa e Caroline-s se Monaco-s dhe Ernst te Hannover ka arritur ne fund. Hipoteza e nje divorci sa vjen edhe konkretizohet me shume. Mesa...
Këngëtari i njohur Blero ka festuar me shokë dhe shoqe atësinë e tij prej babai në klubin Flirt bashkë me kolegë të tij,...
“Vallëzim me yjet” është spektakli i hareshëm që ia kthehu planet e tjera mbrapsht. Por Alketa Vejsiu thotë se e ka menduar mirë...
Duke njohur mirë këngëtarin Adrian Gaxha, pritet që me paraqitjet e tij të kërkohet më shumë vend, pasi i takon elitës së këngëtarëve...
Anjeza me rastin e ditëlindjes së 26-të dhe realizimit të klipit të ri “Metropol” ka organizuar nje feste. Anjeza shfaqur me një veshje...